Puur ambacht vol passie

U bent van harte welkom in ons chocolade-atelier. Hier kunt u zien, ruiken en beleven hoe de verschillende soorten chocolade worden verwerkt tot bijvoorbeeld bonbons, speciale vormen en tot creatieve chocoladecreaties. Onze chocolatiers staan u graag te woord en laten u de liefde en passie van het ambacht zien.

U vindt ons nieuwe onderkomen aan het eind van de Zonnehorst op bedrijventerrein Revelhorst 3. Deze straat ligt parallel aan de Den Elterweg die loopt van Zutphen naar Baak. Er zijn ruime parkeermogelijkheden. Ons chocolade-atelier is het gehele jaar door iedere week van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur geopend.

Heerlijke bonbons
Ambachtelijke chocoladeletters
Groot assortiment aan bonbons

Zutphen

Dinsdag t/m zaterdag
09.00 - 17.00 uur

Zonnehorst 13 A & B
7207 BT Zutphen

Telefoon en e-mail

0575 - 44 15 81
info@chocolaterie-magdalena.nl

de arretjescakefabriek

Wij hebben passie voor eten en drinken en dan in het bijzonder voor chocolade. Bij de Arretjescakefabriek, onderdeel van Chocolaterie Magdalena, draait alles om zien, ruiken en proeven. Het is onze onvoorwaardelijke liefde voor het ambacht, het verleden en chocolade waardoor ook arretjescake weer op de kaart staat. Het is beleven en genieten in één. De sleutelwoorden voor een mooi leven.

×