AMBACHTELIJK

Proef het ambacht in onze Arretjescake

Aan de Zonnehorst in Zutphen vindt u een wereld van smaakbelevingen. In een inspirerende omgeving en in een goede sfeer werken we toe naar nog meer tevreden klanten. De arretjescakefabriek, onderdeel van Chocolaterie Magdalena, wil haar specialiteit graag met u delen.Kom binnen en laat u verleiden door onze passie voor chocolade.

HORECA & (STREEK)WINKELS

Heeft u een horecabedrijf, streekwinkel of maakt u andere lekkere specialiteiten en wilt u graag ambachtelijke arretjescake in een nieuw jasje op de kaart hebben staan voor bij de thee en koffie? We hebben speciaal voor de horeca een uitgedacht concept. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Dan brengen wij een bezoek aan uw zaak en laten u de mogelijkheden zien van onze arretjescake

UNIEK & SMAKELIJK CADEAU

Wilt u een mooi en smaakvol relatiegeschenk aan uw klantrelaties geven? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden op het gebied van arretjescake.

LEVENSGENIETERS & FIJNPROEVERS

Bent u een fijnproever en gek op volle en romige chocolade, dan bent u bij ons aan het goede adres. In de arretjescakefabriek draait alles om ruiken, zien en proeven, “beleven”. Het zijn daarbij ook onze passie en liefde voor chocolade die in deze ambachtelijke cake samenkomen.

“Chocolade stelt geen moeilijke vragen, chocolade begrijpt!”

AMBACHTELIJKE CHOCOLADE EN DE BESTE INGREDIENTEN

Een oer-Hollands recept dat van origine bestaat uit boter, eieren, biscuit en chocolade. De verhoudingen in de diverse recepten verschillen iets, maar het basis-idee is altijd hetzelfde gebleven en ooit landelijk bekend van het stripfiguurtje Arretje Nof. Je hebt hiervoor geen oven nodig maar wel een koelkast.

VOLGENS TRADITIONEEL RECEPT MET NIEUW ELAN

Het is alsof de tijd hier even stil heeft gestaan en dat hier een goed bewaard geheim is blijven hangen. Het geheim en de smaak van “toen”. Hier wordt speciaal voor u arretjescake gemaakt naar het oude recept met nieuwe inzichten.

WIJ MAKEN EN BEDENKEN ALLE SMAAKVARIATIES ZELF

Een oer-Hollands recept dat van origine bestaat uit boter, eieren, biscuit en chocolade. De verhoudingen van de diverse recepten verschillen iets, de basis blijft hetzelfde. In onze arretjescakefabriek worden hier nog eens goede ideeën en creativiteit aan toegevoegd met als resultaat heerlijke en onverwachte smaakvariaties.

“Lekker eten is nog steeds de meest legale manier van genieten, waar alle menselijke zintuigen door geprikkeld worden. Onze arretjescake zet al uw smaakpapillen en zintuigen aan het werk!”

Zutphen

Dinsdag t/m zaterdag
09.00 - 17.00 uur

Zonnehorst 13 A & B
7207 BT Zutphen

Telefoon en e-mail

0575 - 44 15 81
info@chocolaterie-magdalena.nl

de arretjescakefabriek

Wij hebben passie voor eten en drinken en dan in het bijzonder voor chocolade. Bij de Arretjescakefabriek, onderdeel van Chocolaterie Magdalena, draait alles om zien, ruiken en proeven. Het is onze onvoorwaardelijke liefde voor het ambacht, het verleden en chocolade waardoor ook arretjescake weer op de kaart staat. Het is beleven en genieten in één. De sleutelwoorden voor een mooi leven.

×