Ambachtpakket

Een pakket waarin twee ambachten samen komen.

Bent u op zoek naar (h)eerlijke en originele geschenken? Gaat u voor authenticiteit, kwaliteit en service? Dan bent u bij Chocolaterie Magdalena en Distilleerderij de Bronckhorst op het juiste adres. Wij leveren ambachtelijke en smaakvolle producten. Wij komen graag bij u langs om samen met u een uniek pakket samen te stellen. 

Met uiterste zorgvuldigheid stellen Chocolaterie Magdalena en Distilleerderij de Bronckhorst (h)eerlijke ambachtspakketten samen. Voor jong en oud, zakelijk of privé, een grote oplage of een wat kleinere wens; er is voor elk wat wils en ruime keuze. Een smaakvol cadeau, dat ook nog eens zorgvuldig voor u wordt ingepakt. Ambachtspakketten zijn er niet alleen voor de kerstdagen, het gehele jaar door zijn ze samen te stellen, als relatiegeschenk of origineel cadeau.

(h)eerlijke, ambachtelijke, producten en specialiteiten in een feestelijk pakket: dat is het Ambachtspakket!

Chocolade voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar een uniek (relatie)geschenk? Dan bent u bij Chocolaterie Magdalena aan het goede adres. Omdat elk bedrijf anders is kunt u hiervoor het beste contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Ambachtelijke chocolade in uw winkel

Ambachtelijke chocolade in uw winkel om uw omzet te verhogen. Heeft u een winkel en wilt u graag de ambachtelijke bonbons verkopen van Chocolaterie Magdalena?

Chocolade voor uw horecazaak

Heeft u een horecabedrijf en wilt u graag unieke en ambachtelijke bonbons op de kaart hebben bij een luxe koffie, hightea of na het diner? We hebben speciaal voor de horeca een concept ontwikkelt waarmee uw omzet stijgt.

Relatiegeschenken

Wilt u een uniek en smaakvol relatiegeschenk of bonbons voor een beurs en speciale ontvangsten, logo chocolade of heeft u andere wensen op zakelijk gebied? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

× WhatsApp