Chocolade voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar een uniek (relatie)geschenk? Dan bent u bij Chocolaterie Magdalena aan het goede adres. Omdat elk bedrijf anders is kunt u hiervoor het beste contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Ambachtelijke chocolade in uw winkel

Ambachtelijke chocolade in uw winkel om uw omzet te verhogen. Heeft u een winkel en wilt u graag de ambachtelijke bonbons verkopen van Chocolaterie Magdalena?

Chocolade voor uw horecazaak

Heeft u een horecabedrijf en wilt u graag unieke en ambachtelijke bonbons op de kaart hebben bij een luxe koffie, hightea of na het diner? We hebben speciaal voor de horeca een concept ontwikkelt waarmee uw omzet stijgt.

Chocolade op Wielen

Wilt u graag dat wij bij uw evenement of bij u op locatie komen? Vraag naar de mogelijkheden en we komen met onze Chocolade op Wielen en zorgen voor een unieke chocoladebeleving.

Relatiegeschenken

Wilt u een uniek en smaakvol relatiegeschenk of bonbons voor een beurs en speciale ontvangsten, logo chocolade of heeft u andere wensen op zakelijk gebied? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.