“Heb je zin om in de wereld van koffie en chocolade te duiken?”

Dan is dit de ideale baan voor jou. Omringd door een gemoedelijke achterhoekse sfeer midden in een bosrijke omgeving straal jij pure passie en ambacht uit in je rol als allround horecamedewerker. Je adviseert de klant in smaak en beleving op het gebied van koffie, thee en chocolade. Je krijgt bij ons een gedegen introductietraining, zo helpen we jou ook weer een stap verder in je professionele carrière.

Indien je onderstaande competenties bezit en niets liever wil dan parttime/flexibel in deze verrijkende omgeving werken: pak dan deze kans en vertel ons je ambities.

Wat verwachten we van jou?
• Doordeweeks kunnen werken en aanvullend in het weekend,
• minimaal MBO denk- en werkniveau,
• hoog verantwoordelijkheidsgevoel,
• flexibele houding en 100% inzetbaarheid,
• commerciële instelling,
• goed in het samenwerken en communiceren met collega’s,
• harde werker,
• teamplayer,
• representatief.

Wat biedt Chocolaterie Magdalena?
• Introductietraining,
• prachtige werkomgeving in hartje Achterhoek,
• meedenken en ondersteunen van ambachtelijke concepten,
• resultaat gerelateerde vergoeding,
• een flexibel dienstverband.

Soort dienstverband: Deeltijd/Flexibel. Interesse? Neem dan contact met ons op, door hier te klikken.