Chocolade op Wielen
Er-op-uit agenda

Sinds 2013 verkoopt Chocolaterie Magdalena haar handgemaakte bonbons en chocolade vanuit een rijdende verkoopwagen. De zogenaamde “..Chocolade op Wielen..” De verkoopwagen staat op verschillende plekken in de regio. Bekijk hieronder waar en op welke evenementen we staan.

14 oktober 2018,

Kroezekampweg 1A, 7021 HL Zelhem

Opendag Distilleerderij de Bronckhorst

Onmundig trots zijn we op onze ambachtelijke bonbons met een vleugje alcohol in samenwerking met Distilleerderij de Bronckhorst. Deze trots willen wij graag met u delen en nodigen u daarom van harte uit tijdens de Open dag van Distilleerderij de Bronckhorst op zondag 14 oktober a.s. Lees meer.

4 november 2018,

De Kruisbrink
Kruisbrinkseweg 7
7227 DA Toldijk

Achterhoekse streekmarkt De Kruisbrink

Op zondag 4 november organiseren wij weer een gezellige streekproducten markt bij onze boerderij winkel “de Kruisbrink “. Er is volop gelegenheid tot beleven, proeven en kopen. Er zijn ongeveer 50 diverse standhouders die hun producten aan u willen tonen. De markt is overdekt en duurt van 11 tot 17 uur. Het marktelement life cooking, vorig jaar een geweldig succes zal ook nu niet ontbreken. Dit jaar staat deze Preuverieje (achterhoes voor life cooking) onder leiding van top kok Renè Klein.

9 en 10 november 2018,

Openluchttheater Engbergen
bosweg 5 5
7083AB Gendringen

Winterfair Engbergen

Ieder najaar organiseert het Openluchttheater Engbergen de Winterfair. Het bos is mooi verlicht en gezellig aangekleed met allemaal kraampjes en lichtobjecten.
Winterfair “Engbergen in Lichterlaaie” wil het natuurgebied Engbergen nabij de plaats Gendringen promoten. Tijdens een twee kilometer lange avondwandeling laten wij u genieten van het gebied.
Het is sfeervol verlicht met verspreid special effects.

15 en 16 december 2018,

Bronkhorst
Onderstraat
7226 LD Bronkhorst

Dickens festival Bronkhorst

Kerst in Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, is een reis terug in de tijd. Beleef de tijd van Charles Dickens en geniet van straattoneel, zangkoren, vuurkorven en een kleinschalige kerstmarkt in een prachtige entourage.

Chocolade op Wielen op uw evenement?