koffiehuis 2

Koffie- en Chocoladehuis

Een bijzondere en historische omgeving

In ons sfeervolle Koffiehuis bent u aan het juiste adres voor een verse koffie, thee, lunch en voor de borrel. U bent van harte welkom in ons chocolade-atelier aan de achterzijde van het gebouw. De chocolade lucht komt u tegemoet en er is een gelegenheid tot het het kopen van bonbons en chocolade in de winkel.

Als u bezoek brengt aan ons koffie- en chocoladehuis dan bezoekt u automatisch landgoed Suideras. Dit landgoed heeft een prachtige historie en veel moois te bieden. Naast een bezoek aan de mooiste kerk van Gelderland www.demooistekerk.nl (St. Willibrorduskerk), de Ludgertuin, het Ludgerusgebouw en Chocolaterie Magdalena kunt u in deze omgeving ook wandelen. De zogenoemde Ockhorstroute is in 2007 door Landschapsbeheer Gelderland uitgeroepen tot mooiste ommetje van Gelderland.

Aangrenzend landgoed Suideras bevindt zich landgoed Hackfort. Beide gebieden lopen in elkaar over en hebben gezamenlijk nog veel meer moois te bieden. Ervaar hier de rijkdom aan cultuur, natuur gelegen in het idyllische Achterhoekse landschap tussen Zutphen en Vorden. Midden in de natuur vind u een kasteel met watermolens, boerderijen, moestuin, een dassenburcht en een brasserie in een koetshuis.

U kunt al dit moois prima vanaf de ruime parkeerplaats naast ons koffiehuis starten en eindigen.

20150124-CST_0257

Chocolaterie Magdalena

Proef de ambacht

U bent van harte welkom in ons Chocolade-atelier. Hier kunt u zien, ruiken en beleven hoe de verschilleden soorten chocolade worden verwerkt tot bijvoorbeeld bonbons, speciale vormen, repen maar ook tot creatieve creaties. Onze chocolatiers staan u graag te woord en laten de liefde en passie van deze ambacht aan u zien. U bent hier ook in de gelegenheid om bonbons en chocolade te kopen.

Het chocolade-atelier en de winkel zijn geopend van donderdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur.